Graag wil ik me even aan je voorstellen. Ik ben Suzanne Bekke-Pasman, geboren in IJsselstein (U) en opgegroeid in Wierden. In 2001 ben ik als verloskundige afgestudeerd aan de Kweekschool voor Vroedvrouwen in Amsterdam, tegenwoordig de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen. Na mij opleiding heb ik bijna veertien jaar in een andere verloskundigenpraktijk gewerkt, waar ik veel ervaring heb opgedaan.

Verloskundige

Sinds enkele jaren heb ik mijn eigen praktijk onder de naam beWonder. Ik heb voor deze naam gekozen, omdat ik het wonder van zwanger zijn en bevallen zelf drie keer heb mogen meemaken, met als resultaat twee geweldige jongens en een kanjer van een dochter.

Elke nieuwe zwangerschap is heel bijzonder en ik ervaar het dan ook als een voorrecht om zwangere vrouwen en hun partners hierbij te begeleiden. Naast deskundige zorg vind ik persoonlijk contact met mijn cliënten erg belangrijk. Tijdens het spreekuur neem ik hier dan ook ruim de tijd voor, waardoor er altijd gelegenheid is om eventuele onzekerheden over de zwangerschap en angsten voor de bevalling te bespreken en weg te nemen. Een kleinschalige praktijk is daarbij beslist geen nadeel, omdat ik als verloskundige al mijn cliënten zelf heb gezien en weet wat er bij ze speelt. En als je me wilt bellen, ben ik direct bereikbaar. Want ik neem altijd zelf de telefoon op.

Ik oefen mijn praktijk uit op twee locaties. De ene locatie is in Wierden en de andere in Vriezenveen. Daar houd ik spreekuur. Dat kan overdag zijn maar ook ’s avonds. Net wat je het beste uitkomt. Omdat je, zoals dat tegenwoordig heet, niet alleen maar met z’n beiden zwanger bent, is het belangrijk, dat je partner mee kan komen naar het spreekuur. Want voor beide partners (en ook eventuele andere gezinsleden) zijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd bijzondere en ingrijpende momenten in een mensenleven. Goede zorg en begeleiding zijn dan extra nodig. Ik wil daar ruimschoots de tijd voor nemen.

Op elke locatie beschik ik over een modern en geavanceerd echoapparaat, waarmee ik op elk gewenst moment de nodige echo’s kan maken.

Mijn liefste wens is, dat mijn cliënten na de zwangerschap en kraamtijd tevreden en voldaan terug kunnen kijken op de zorg die ze van mij hebben gekregen.